vineri, 8 iulie 2011

Cum sa iti asortezi buchetul daca nu ai rochia alba?

In trecut buchetul miresei era compus din flori albe pentru a simboliza puritatea. Astazi tot mai multe mirese isi aleg culori pentru buchetul lor care sa se asorteaza cu vestimetatia, nu intotdeauna alba.

Miresele conservatoare vor alege intotdeauna buchete clasice, simetric aranjate. Cele mai curajoase insa, vor alege buchete exotice ce se fac remarcate printr-o explozie de culoare.

Chiar daca rochia ta nu este alba, poti totusi sa alegi un buchet de flori din trandafiri, aceasta fiind si cel mai solicitat buchet. Miresele tind sa il prefera pentru ca trandafirii se gasesc intr-o paleta cromatica extrem de larga si astfel poti sa te asortezi foarte reusit cu tinuta ta. Desi combinatiile de trandafiri sunt numeroase, si buchetele pot lua diferite forme, cel mai des solicitate sunt buchetele rotunde cu florile compacte si cu coditele lasate mai lungi accesorizate coresponzator.

Inca o tendinta pentru miresele nonconformiste sunt combinatiile intre florile mari ca volum si cele mici care deseori sunt contrast cromatic cu acestea. De exemplu, un buchet din trandafiri mari de culoarea somon sau roz cu flori mici de gypsophila alba, frezii si eustoma impreuna cu trandafiri mici(tros) roz-alb, poate fi un buchet spectaculos.

Toate miresele isi doresc ca la nunta lor sa existe nota aceea de inedit, asa ca de ce sa nu alegi sa ai un buchet elegant, asortat cu rochia ta pe care sa nu te mai saturi sa il privesti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu