vineri, 1 iulie 2011

Trandafiri romantici

Celor romantici cat si viitoarelor mirese care iubesc culorile pale si diafane le recomandam cu caldura aranajamentele florale romantice. Culorile deschise si suave, luminate delicat de lumanarile de nunta vor incalzi spiritele. Nu trebuie sa lipseasca muzica romantica, ciocolata si parfumul de levantica.

Pentru o atmosfera de basm va recomandam sa alegeti trandafirii pentru buchetul dvs. Trandafirii simpli, fara verdeata, de nuanta roz deschis ce aduce aminte de vata de zahar ars, cu siguranta va vor ajuta la crearea unei atmosfere deschise si plina de voie buna.
Buchetul de mireasa ar trebui legat fin cu o panglica spumoasa si puteti chiar includele delicate flori eustoma in buchetul dvs. Un buchet special, creat pentru sufletele romantice, visatoare, iubitoare si sensibile.
Daca doriti sa sofisticati atmosfera puteti opta pentru o nunta romantica vintage in care buchetul miresei sa fie unul format din trandafiri in culori pastel si levantica.
Cu siguranta vor improspata atmosfera si vor mai adauga culoare. Levantica va da un aer calm,reconforant iar trandafirii albi-rozalii te vor transpune intr-o basm contemporan menit sa inspire tot ce reprezinta de fapt romantismul: puritate, delicatete si prospetime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu