sâmbătă, 25 septembrie 2010

Buchete de mireasa nonconformiste

Majoritatea mireselor viseaza la o nunta traditionala, o nunta in alb, o nunta plina de simboluri. Pentru acele mirese pline de exuberanta si nonconformism o astfel de nunta poate fi animata cu 'accesorii' iesite din comun. Lumanari vesele si moderne, cocarde, bratari sau buchete de mireasa nonconformiste.

In acest sens, utilizarea florilor tropicale aduce intotdeauna succes. Anthuriumul, orhideele, leucospermum si ornithogalum sunt printre florile care adauga o tenta de special in combinatie cu orice alta floare.

Pentru miresele pline de viata un buchet cu anthurium rosu si orhidee poate fi o alegere perfecta, iar pentru miresele delicate si elegante buchetul lung de ornithogalum este fara nicio indoiala alegerea cea mai potrivita.

Atunci cand vorbim de nonconformism nu putem neglija buchetele de mireasa cu cale sau pe cele cu flori precum nerina si ornithogalum.

Nonconformiste sau nu, buchetele de nunta pun cel mai bine in evidenta frumusetea si personalitatea atat a miresei cat si a nasei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu